ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم پزشکیان: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند/نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست ۱۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از البرز طرد شده‌اند شهادت افسر پلیس آگاهی در سیستان و بلوچستان الحاق دو فروند ناوچه ۵۰ پایی به نیروی دریایی ارتش پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت رزمنده رشید و سرافراز «مصطفی عبداللهی» علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟

دعوت جمعی از اصلاح‌طلبان از جهانگیری برای کاندیداتوری

ده‌ها چهره از نسل‌های دوم و سوم جریان اصلاحات در دیداری با اسحاق جهانگیری، از او درخواست کردند که در انتخابات کاندیدا شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی منابع خبری وابسته به جریان موسوم به اصلاح طلب نوشتند که ده‌ها چهره از نسل‌های دوم و سوم جریان اصلاحات در دیداری با اسحاق جهانگیری، از او درخواست کردند که در انتخابات کاندیدا شود.

آنان با تأکید بر اهمیت حضور وی، خواستار آن شدند که جهانگیری با وجود تمامی چالش‌ها، برای ایران وارد رقابت انتخاباتی شود.

این منابع می‌گویند: او به دلیل تجربه انتخابات‌های پیشین تاکنون تمایلی به شرکت در انتخابات نداشته است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر